Изпълнителният директор на “Левски” Иво Тонев заяви, че не вижда вариант Тодор Батков да се оттегли от “Левски”: “Питайте него дали остава или се оттегля. От това, което виждам, няма вариант Тодор Батков да се оттегли то “Левски”.

“Не мога да определя сезона като добър. Нямахме постоянство, допуснахме сривове, които са недопустими за “Левски”. Успяхме да се вдигнем в последните мачове, но третото място не ни удовлетворява”, заяви още Тонев веднага след последния мач на “сините”, спечелен със 7:0 срещу Светкавица.

“Имаше грешки, които бяха преди да започне сезона, но тези грешки остават в кухнята и няма да ги коментирам пред медиите. Няма да говоря и за селекцията. Работим от два месеца по нея. Другата седмица започваме финални преговори с част от футболистите, които сме набелязали аз, Дончо Донев. Надявам са да привлечем набелязаните и “Левски” да е силен години наред. Мога да кажа, че нито едно от имената, споменавани в пресата, няма да идва в “Левски””, заяви изпълнителния директор на “сините”.

Утре ще говоря с двама от играчите, с които ще се разделим. С други ще говорим другата седмица. Наясно сме с кои ще се разделим”, завърши Иво Тонев.