Изпълнителният директор на “Левски” Иво Тонев даде дълго интервю в края на лагера в Линдабрун. “Сините” се прибират в България, след като изиграха няколко контроли в Австрия.

“Доволен съм от това, което видях и на двата лагера. Има още много какво да се желае. Имаме седем нови футболисти и нормално да имаме нужда от още време за сработване. Едва ли ще сме напълно готови за първите мачове в Европа, но в крайна сметка имаме много опитни футболисти, които трябва да помогнат в този момент. Върху тях ще падне тежестта и това в този момент”, бяха първите думи на Тонев пред колегите, които отразяват лагера на “Левски” в Линдабрун.

„Решение за това Станислав Ангелов да бъде капитан го взехме заедно с Илиан Илиев. Коментирахме този въпрос още, когато решихме да го привлечем. Няма нищо изненадващо. Нормално е той да бъде капитан, изключително силен характер е, важен е и като играч. Може да помага, когато се налага с думи, друг път да бъде и по-остър. Той може да бъде пример за всички футболисти”, коментира Иво Тонев. Както е известно, самият Тонев реши да даде капитанската лента на младия вратар Пламен Илиев през пролетта, след като я свали от ръцете на Владимир Гаджев и Христо Йовов.