Изпълнителният директор на “Левски” Иво Тонев изрази увереност, че „сините“ ще продължат в следващата фаза на Лига Европа.

„Ние сме по-добрият отбор, очаквам да победим. Не си представям да се повтори случилото се със Спартак (Търнава), но е топка и може всичко да стане“, сподели Тонев при заминаването на отбора.

“Левски” и ФК Сараево се изправят утре вечер от 22:00 часа на стадион “Асим Ферхатович” в мач реванш от втория квалификационен кръг на Лига Европа. В Първия двубой “сините” взеха преднина с 1:0.

Тонев коментира и разразилата се война между феновете на двата отбора и очакванията за масови сблъсъци преди, по време и след мача в четвъртък:

„Направили сме изключително добра организация за нашите фенове, които ще бъдат охранявани от полиция. Имахме контакти с колегите в от Сараево за случващото се между двете агитки, надявам се това да не повлияе на футболистите на терена. От границата до Сараево феновете ни ще бъдат охранявани от полицаи, също така ще има и български полицаи, които ще ги охраняват оттам. Направили сме максимално добра организация за охраната на нашите привърженици.”