Изпълнителният директор на "Левски" Иво Тонев не беше никак доволен от отпадането на тима от турнира за Купата на България. "Сините" загубиха гостуването на Локомотив (Пловдив) на "Лаута" с 1:2 след продължения и напуснаха безславно надпреварата.

"Не мисля, че е редно да правя генерални изводи веднага след мача. Това, което имам да казвам на футболистите, ще им го кажа лично, а не чрез медиите. Ще трябва да говорим сериозно. Нужно е да бъде променено мисленето на играчите", отсече Тонев.

"Проблемите ни не са от днес. Още в първите две срещи имахме известни слабости (б.а. - визира победите с 2:1 над Черно море и с 3:0 срещу Монтана). "Левски" е отбор, който трябва да вкара втори гол в такъв мач, а не да трепери докрай. Няма как да съм доволен или пък в добро настроение след това, което се случи на "Лаута". Не е сега моментът да коментираме защо не вкарахме. Няма среща, в която да ни е лесно. Всички отбори, които играят срещу нас, излизат на максимума от възможностите си", коментира Тонев.

"Притеснен съм най-вече от контузията на Пламен Илиев. Червените картони не ме бъркат чак толкова. За Бенжалюн няма какво да кажа - изключително груба проява, като се има предвид, че нямаше шанс да играе с топката", каза още шефът на "Левски".