Изпълнителният директор на Локомотив (София) Иво Тонев определи играта на "железничарите" в мача с Миньор (1:1) като слаба. Босът за пореден път заяви, че Локо няма амбиции за титлата, а се бори за място в тройката.

"Играхме слабо, мачът тръгна добре за нас, поведохме рано. Миньор бяха готови да им вкараме още, но играчите ни не си дадоха много зор и с единствената си атака през първото полувреме гостите стигнаха до дузпа и изравниха. След почивката пропуснахме дузпа и така се стигна до равенство", анализира Тонев.

"И двете дузпи ги имаше. Ако бяхме вкарали нашата, сигурно щяхме да бием с разлика. А и те останаха с човек по-малко", продължи Тонев.

"Камбуров ни е вадил в други мачове, пропусна днес, случва се", коментира шефът в Локо (Сф) по повод изпуснатата от Камбуров дузпа.

"Трябва да завършим в първите три отбора. На Левски им минаха тежките мачове, не че не могат да сгрешат. Ние сме си поставили за цел да сме между първите три отбора. Ако днес бяхме спечелили, щяхме да сме на 97% там. Сега мачът ни с Литекс е важен да си запазим мястото в тройката. Имаме и други тежки срещи, така че до последния кръг ще е интересно. Сега имаме възможност да покажем, че сме по-добри от Литекс и да ги победим", завърши Иво Тонев. /БЛИЦ