Треньорът на Берое Илиан Илиев изрази категоричното си мнение пред БЛИЦ, че няма как да поеме "Левски"... поне на този етап. Спецът на няколко пъти изтъкна, че му предстои важен мач с ЦСКА и не мисли за нищо странично. В сряда от 19:00 часа тимът от Стара Загора гостува на "Армията" на лидера в "А" група в двубой от 21-ия кръг.

"Обичайният заподозрян съм за "Левски", но мога да ви кажа, че никой от "Герена" не ме е търсил. Разбрах, че са се разделили с Николай Костов, но няма шанс да отида там и да стана техен треньор", заяви Илиан Илиев.

"Винаги аз, Мъри Стоилов и Херо сме заподозрените и имената ни все се свързват с "Левски". Наистина ви казвам, че няма нищо. Мисля само за Берое и за ЦСКА, на които предстои да гостуваме в сряда. Трябва да вземем нещо от "Армията". Дано имаме и малко късмет. В тежка ситуация сме и точките са ни много необходими. Тъкмо свършихме тренировка. Подготвяме се сериозно и ще видим какво ще стане в София", каза още треньорът на Берое, който и преди време беше спряган за "Герена", но на всички е ясно, че няма как да работи заедно с Георги Иванов-Гонзо и на този етап е изключено да се навие да поеме "Левски".
ПЛАМЕН СЛАВОВ, БЛИЦ