Изпълнителният директор на "Левски" Иво Тонев остана много доволен от победата с 3:1 над "Ботев" (Пловдив). Шефът изрази мнение, че "сините" започват да играят все по-добре с всеки изминал мач. Тонев каза още, че всички работят с цялото си сърце за "Левски".

"Доволен съм от това, което показа нашият отбор. С изключение на последните 10 минути през първото полувреме, доминирахме изцяло и показахме добър футбол. Този отбор има доверие и подкрепа. Имаме много нови лица, но всички тези хора работят с цялото си сърце и дават всичко за "Левски". Нормално е да се развиваме и с всеки един ден, с всеки един мач, да подобряваме играта", коментира Тонев.

"В по-голямата част от днешния двубой се получи това, което искаше треньорът. Доволни сме и можем само да поздравим футболистите за това, което направиха. "Ботев" е отличен отбор, с много сериозни традиции. Футболът в България може да печели и да върви напред само с такива мачове", коментира още Тонев.

"Иван Цветков е отличен футболист и прекрасен човек. Радвам се, че имах възможност да работя с него няколко месеца. Отличен професионалист. Желая му само успехи в "Ботев". Това, което говори преди мача, е достойно. Държа се разумно и само мога да го поздравя", завърши шефът на "Левски".