Изпълнителният директор на “Левски” Иво Тонев обяви, че противно на появилите се информации, всичко със стадиона върви по план. Както е известно, по предварителен график в петък трябва да бъде взривен сектор "А" на съоръжението, след което да се започне строежът на нова конструкция. Появиха се обаче спекулации, че това ще бъде отложено поради документални проблеми.

"В момента съм ангажиран с работата си в Българския спортен тотализатор. Днес ще бъда на "Герена" и ще видя с точност за какво става въпрос", обяви Иво Тонев пред "Меридиан Мач".

"Свързах се с Константин Баждеков, който основно ръководи процесите в момента. Той работи заедно с адвокати от кантората на г-н Батков. Истина е, че има огромно количество документация, която трябва да бъде уредена. Това не е лесно. Но ме увериха, че се движим по план, така че към днешна дата не се налага промяна в графика ни. Все пак, когато отида на стадиона, ще преценим всичко и ще обявим напълно официално кога ще бъде срутването на сектор "А", допълни още силният човек на "Герена".

"Сините" шефове, начело с Иво Тонев, планират в събота да летят за Кипър, за да наблюдават на живо първата контрола на Илиан Илиев и компания срещу швейцарския Аарау.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ