Треньорът на Черно море Илиан Илиев прекъсна бесен пресконференцията си след победата с 1:0 над Славия, дошла след гол на Исмаил Иса в 92-ата минута. Известният специалист не се сдържа след като му беше зададен въпрос относно пререканията му с феновете на "белите" по време на двубоя от 17-ия кръг на efbet Лига.

"Какво да направя? Да оставя да ме псуват на майка след това, което ми се случи през седмицата...", обърна се афектираният Илиан Илиев и напусна пресконференцията въпреки опитите да бъде спрян и да продължи да говори за мача.

Преди дни семейството му беше почернено, след като почина майката на Илиев.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

"Трудно дойде тази победа. В предишните мачове показахме добра игра, но загубихме. Днес съдбата ни го върна с този гол в последната минута", коментира минути по-рано Илиев пред камерата на Диема Спорт. 

"Имахме много ситуации за гол, но нямахме късмет, за да реализираме. Имахме три или четири положения още през първото полувреме. Направихме такива и до изгонването на техния футболист, но след това се успокоихме и добре, че тази ситуация влезе в последния момент. Пак казвам, че съдбата ни върна това, което загубихме в предишните мачове", добави треньорът на Черно море.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020