ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Португалските медии публикуваха първите снимки на българския национал Преслав Боруков на остров Мадейра. Нападателят на Арда е в град Фуншал, където се очаква да направи трансфер в местния Маритимо. 

23-годишният Боруков вчера изгледа победата на Маритимо с 3:1 над Насионал в градското дерби, което беше част от 18 кръг на португалската втора дивизия.

Двата съперника от остров Мадейра водят битка за промоция в елита. Насионал е трети с 34 точки, на три пред Маритимо. Лидер е Санта Клара с 39, пред АВС с 37. Първите два тима се класират директно, а третият играе плейофи.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

Преслав Боруков днес трябва да премине медицински тестове и да подпише договор с Маритимо, уточниха източници на БЛИЦ. Контрактът ще бъде за 2,5 години и ще има опция за удължаване. Арда ще запази 10% от бъдещ трансфер на нападателя.

Боруков седеше в ложата на „Ещадио дос Барейрос“, където беше и клубният президент Карлош Андре Гомеш. ВИП местата приковаваха вниманието с факта, че за първи път босът на Насионал Руи Авеш гостува на стадиона на Маритимо за дербито. 10 385 зрители гледаха победата на домакините.

Снимки: ASPRESS