ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Президентът на ПФК Арда Ахмед Моллахасан oбяви пред клубния сайт, че се оттегля. Той прехвърля акциите на Яшар Дурмушев, който поема управлението на тима, воден от треньора Александър Тунчев. 

„Скъпи фенове на Арда, използвам клубния сайт, за да внеса едно уточнение. Първо искам да поздравя всички вас с поредния успех на нашия отбор, който записа пета поредна победа в efbet Лига (б.р. - 3:0 над Етър вчера). През тази седмица аз като притежател на акциите на ПФК Арда, ще ги прехвърля на Яшар Дурмушев, след което той ще стане едноличен собственик на ПФК Арда", обяси Моллахасан. 

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

"Преди една година и половина, когато отборът бе напуснат от предишните собственици, ние заедно с Яшар поехме управлението на нашия любим тим. Тогава двамата си поставихме две цели: Арда да се стабилизира финансово, след което да се превърне отново във фактор в родното първенство. Сега смело мога да кажа, че тези две цели са постигнати.

Искам да изкажа огромната благодарност към всички вас, с които през цялото това време бяхме заедно във всеки мач, без значение дали сме победили или загубили. Искам да благодаря на всички треньори и футболисти от клуба, с които имахме много поводи за радост. Няма как да не изкажа огромната благодарност към кмета на Кърджали доц. д-р инж. Хасан Азис, който бе непрекъснато зад отбора и помагаше с всичко, с което може. Най-важният човек обаче бе Яшар Дурмушев, който пое изцяло финансирането на отбора, и смело мога да кажа, че Арда е един от малкото отбори в България, който няма никакви финансови задължения.

Оставям отбора в сигурни ръце в лицето на Яшар Дурмушев, който е футболен човек и милее за Арда. Тук е моментът да кажа, че Арда подписа нов 5-годишен договор с основния спонсор EFBET, с много по-добри условия за клуба. Дори и да не съм вече собственик на Арда, аз ще помагам с цялото си сърце нашият отбор да постига още по-големи успехи. Завинаги един от Вас!", добави Ахмед Моллахасан. 

Еfbet Лига - сезон 2023/2024

Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!