ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Най-успешната ни сноубордистка Александра Жекова влезе в щаба на женския национален отбор на България по футбол. Сани е с "лъвиците" на подготвителния лагер в Кърджали за предстоящия мач с Украйна. Важният двубой ще се играе в петък от 16:00 часа на стадион "Арена Арда". Мачът е първи от баражa на нашите с украинките за място в Лига "В" на турнира Лига на нациите. Реваншът ще се играе на 27 февруари на стадион "Мардан Палас" в Анталия.

"Невероятна среща с един млад и перспективен отбор - женският Национален отбор по футбол! С огромна благодарност към техническия директор на БФС г-н Георги Иванов-Гонзо, старши треньора на отбора Силвия Радойска, и целият щаб, за доверието и възможността, които ми дават! Преди няколко седмици с отбора започнахме процес по индивидуална и екипна психологическа подготовка. Положителните резултати, които виждам, че момичетата постигат с всеки нов ден, като подкрепят тренировъчно-състезателния процес, са смисълът, който винаги съм търсила в работата си. Благодаря за възможността! За мен е чест, радост и мисия да бъда с вас, Лъвици!”, коментира Жекова.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Тя е сертифицирана ACC Coach & ACC High-Performance Team Coach, с лична практика, създател на платформата за самопомощ “Growth Club by Alexandra Jekova”, коуч, ментор и консултант на спортисти и предприемачи, както и мотивационен лектор. Жекова се включи в лагера на българките като ментал коуч, което помогна изключително много за подготовката на момичета, те имаха индивидуални и групови срещи с нея.

“Сани наистина е много полезна за отбора, усещам че спомага за сплотяването, а и аз самата усетих ползата от разговорите с нея. Радвам се, че е част от екипа и вярвам, че колкото повече опознава момичетата, толкова по-осезаем ще бъде нейният принос. Страхотно е, че тя самата е била спортист на високо ниво, това я прави и модел за подражание", коментира Силвия Радойска, старши треньор на женски национален отбор на България.