Изпълнителният директор на Ботев (Пловдив) Даниел Серехидо напуска клуба. Не е сигурно дали това е негово решение или е бил подтикнат да си тръгне от собственика на клуба Антон Зингаревич.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Руският бизнесмен е обявил раздялата пред феновете. Очаква се всичко да стане факт в близките дни. Серехидо в момента е в Русия по свои дела. Наскоро той най-сетне доведе в Пловдив своето семейство, което до този момент живееше в Москва.

Даниел Серехидо само преди две седмици беше представител на Ботев на Общото събрание на Асоциацията на европейските клубове в Женева.

Иначе испанецът често говори през чужди медии, откакто зае шефския пост при „канарчетата“. Изказванията му не са особено ласкави за българския футбол. Счита се, че именно подобни изявления са в основата на раздялата.

Очакванията са Даниел Серехидо да бъде заменен от двама чужденци. До назначаването им цялата спортно-техническа власт ще бъде съсредоточена в ръцете на треньора Азрудин Валентич. Администрацията на клуба пък ще бъде ръководена от тийм мениджъра Асен Караславов.

Efbet Лига - сезон 2021/2022