Селекцията в Локомотив (Пловдив) не спира и в клуба са готови да вдигнат още повече класата на отбора, за да го изведат на позиция не само в Топ 6, но и в битката за място в Лига Европа. От вчера с "черно-белите" тренира доскорошният халф на Левски Георги Янев. 

Един от най-големите таланти в "синята" школа в последните години разтрогна по взаимно съгласие с родния си клуб в началото на лятото, пише "Меридиан Мач". Титулярът в националния отбор до 19 години, който миналото лято участва на Европейското първенство в Грузия, изкара по-голямата част от лятната подготовка със Славия, но в крайна сметка не се разбра с "белите".

В Локомотив (Пловдив) той ще тренира до края на седмицата, след което треньорът Бруно Акрапович ще се произнесе дали ще му бъде предложен договор. 

След първите две занимания обаче босненецът е дал добра оценка на 20-годишния футболист. Той е харесван и от спортния директор Чавдар Цветков, а и от почетния президент Христо Бонев, както и от изпълнителния директор Кузман Маринков. Самият Христо Крушарски потвърди, че последните двама с основата на неговото идване на "Лаута".

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019