Левски е получил покана да проведе подготвителен лагер на Боровец, пише „Тема Спорт“. Клубната управа все още умува дали да я приеме. По-вероятното е обаче „сините“ да откажат, тъй като финансовото положение в клуба е много тежко.

Именно заради това няма и никаква яснота кои играчи ще започнат тренировки с Левски във вторник. По-голямата част от тях ще са юноши. Вчера треньорът Георги Тодоров гледа контролата на старшата възраст със Сливнишки герой (4:1).

По всичко личи, че Левски ще се готви в София. Но пък лагер в Боровец може да има през септември, когато ще има пауза в първенството, а отборът ще бъде окомплектован.

От "Герена" все още не са разкрили колко контроли ще играят. Спаринг с тях обаче обяви гръцкият Атромитос. Комшиите се похвалиха, че ще гостуват на "Герена" на 28 юли и дори посочиха началния час на срещата - 20:00.

Почти сигурно столичани ще имат още една проверка. На старта на новия сезон, който ще започне на 7 август, петък, те ще приемат Берое на стадион "Георги Аспарухов".