ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Всички членове на управителния съвет на футболния Хебър (Пазарджик) са депозирали днес следобед оставките си, пише Marica.bg.

Това се случва само 4 дни след регистрацията на новоизбрания УС в Агенцията по вписванията и 10 дни след провеждане на редовното Общо отчетно-изборно събрание на клуба.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

По надлежен ред заявленията си за освобождаване от длъжност до Общото събрание на Сдружение с нестопанска цел Хебър 1918 са подали председателят Елизар Спасов и членовете Ива Забуртова, Александър Иванов, Йордан Минев и Ренета Камберова. Като мотив за крайното си действие ръководството на ФК Хебър изтъква сваленото доверие на кмета на Общината Петър Куленски и възраженията му свързани с преизбиране на Управата на отминалото Общо събрание.   

Оперативното ръководство на Хебър и УС в оставка ще продължат да изпълняват функциите си до провеждане на Извънредно Общо събрание.

Припомняме, че по-рано днес оставка подаде и директорът на Детско-юношеската школа на тима Кирил Божков. Мотив за неговото решение е започналата стачка на треньорите от школата, които чакат изплащане на две заплати.