Берое обяви раздялата с 13 играчи от настоящия си отбор. Новината беше съобщена на официалния сайт на тима от Стара Загора. В същото време клубът обяви и промени в треньорския щаб, както и създаването на втори отбор.

Както е известно вратарят Душан Перниш прекратява своята кариера и ще се завърне в своята родина Словакия. Той записа 115 мача с екипа на тима.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Играчите с изтичащи договори, които ще продължат своята кариера в други отбори са Георги Ангелов, Илиас Хасани, Крум Стоянов, Теди Мезаг, Димо Бакалов, Ибрахима Конте и Октавио.

Своите договори с тима по взаимно съгласие прекратиха Християн Василев, Иван Минчев, Еривалдо и Радослав Апостолов. Договорът за наем на Гаюс Макоута пък изтече и той се завръща в португалския Брага.

От следващия сезон ще има промени в треньорския щаб. Начело на тима като старши треньор отново ще бъде Петър Колев. Негови помощници ще са Ивко Ганчев, Емануел Луканов, Стоян Ставрев и Пламен Липенски.

През сезон 2021/22 Берое ще има и втори отбор, който ще се състезава в Югоизточната трета лига. Старши треньор на тима ще бъде Слави Жеков, а негов помощник ще е Веселин Пенев.