Левски излезе с официално предупреждение към своите фенове. На профила на „сините“ във „Фейсбук“ е публикувана информация, че неизвестни лица се облагодетелстват от тежката финансова ситуация със „сините“ и събират пари от името на клуба.

Управата на Левски се разграничава от такива действия и подчертава, че не организира подобен тип събиране на средства. Единственият официален начин за набиране на пари за спасението на Левски е описан детайлно на специално изработения за целта сайт www.levski.com.

Освен това от „Герена“ предупреждават, че има и сигнали за злоупотреби с продажбата на фенски артикули с марката на Левски, които се разпространяват в интернет.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

ОФИЦИАЛНОТО СЪОБЩЕНИЕ НА ЛЕВСКИ
ВНИМАНИЕ!
Левскари, обръщаме внимание, че единствените начини да подпомогнете любимия клуб са чрез официално обявената дарителска сметка и кампанията за закупуването на абонаментни карти, билети и артикули от клубния магазин.

ПФК Левски получи сигнали, че неизвестни лица се облагодетелстват от създалата се ситуация и събират пари от името на клуба. Категорично се разграничаваме от такива действия и подчертаваме, че подобен тип набиране на средства не се организира от клуба или във взаимодействие със структурите на организираните привърженици!

Единственият и официално обявен от ПФК Левски метод за даряване на средства е описан детайлно на сайта на кампанията: https://www.levski.com/

В същото време, сигнали за злоупотреби с марката Левски достигнаха до нас и за фен артикули, които се разпространяват в интернет, декларирайки, че част от приходите ще постъпят в помощ на ПФК Левски!

ПФК Левски Ви призовава при поръчка или покупка на артикули на любимия клуб, да го осъществявате само от официални източници, а не от такива, които не са оторизирани и не си партнират с клуба.

Благодарим ви за подкрепата!
Един за всички, всички за Левски

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020