Изпълнителният директор на Левски Павел Колев говори за бъдещето на клуба, който се озова в тежка финансова криза заради проблемите на собственика Васил Божков. Директорът на "сините" каза, че на този етап няма развитие относно генералните неща във и около клуба.

"Аз съм поел ангажимент да кажа, когато има промяна. Много хора ме поздравяват, тупат по рамото и искат да остана в клуба. Не съм аз този, който е направил нещо. Хората, които си дават от заплатата, пари от джоба, те спасяват Левски. Благодарение на тях ще преведем до един-два дни част от заплатите на футболистите. Парите ще дойдат от продажбата на артикули. Ако хората ни подкрепят така, както в момента, ще завършим сезона без проблем", обясни Колев, който по-рано съобщи, че футболистите и треньорите са направили нещо невиждано, отказвайки се от парите си, за да облекчат тежкото финансово състояние на клуба.

"След това ще седнем и ще разговаряме с организациите, спонсори и рекламодатели. Сега най-голям разход са заплатите на футболистите. Но няма нормален клуб в света, който да намалява заплатите по средата на полусезона", продължи шефът в Левски. 

"Винаги сме имали надежда и тя не е умирала. Мисля, че нещата вървят в добра посока. Надявам се Левски да го чакат още по-добри дни. Неколкократно казах, че Левски е тръгнал в правилна посока", подчерта Колев. 

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Водим разговори за рекламни договори. Има интерес, но няма нищо конкретно. Предполагам, че следващите дни ще има нещо конкретно", добави той.

"В момента нямаме аналог в историята на българския футбол с продажбата на абонаментни карти. Ако продължим така, Левски ще стане много опасен противник на терена за всеки клуб в България. Една година почти нищо не направихме да ангажираме феновете. Не сме готови от гледна точка на мърчандайзинг, а има огромно търсене. Това ни е един от провалите, но грешката е поправима и се надявам много скоро да има резултат", завърши Павел Колев.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020