ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

ЦСКА ще изиграе първата си контрола през лятната подготовка с експериментален състав, тъй като липсват нови и основни футболисти.

„Червените“ излизат от 19 часа днес в Австрия срещу румънски Ботошани, а двубоят ще бъде излъчван от Диема Спорт 2.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

Новото попълнение Санянг остана в София поради липса на виза. Другите нови, които се чакат, вероятно ще имат същия проблем, тъй като поне още двама от тях са извън Европейски съюз.

Националните състезатели пък трябва да се присъединят към съотборниците си в алпийската страна тази вечер и утре сутрин. Те обаче не са тренирали с тима близо три седмици и пропускат предстоящия спаринг. Същото се отнася за Иван Турицов и Тобиас Хайнц, които едва днес подновиха занимания.  Както БЛИЦ вече писа, норвежецът беше повален от вирусно заболяване.

Припомняме, че в Австрия ги няма трайно контузените Матей, Де Нойер и Морено.

„Саша Илич се хвана за главата, но това е положението. Човекът стиска зъби и се надява час по-скоро да дойдат нови попълнения, защото има доста малко време до първите официални мачове. Той е получил увереност от ръководството, че всичко ще е наред. И Гриша Ганчев, и Дани Ганчев са му звъннали, за да успокоят топката. Те били категорични, че до десетина дни ЦСКА ще представи минимум още трима нови, а общата им бройка до месец ще е поне седем“, коментират във футболните ни среди пред БЛИЦ. 
Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!