След като Тодор Колев вкара хеттрик срещу Спартак (Варна) преди седмица и донесе победата на Етър с 3:2, сега партньорът му в атаката Георги Какалов се завърна след наказание по най-добрия начин, като отбеляза два майсторски гола за победата в Сливен с 2:1. Следващият двубой ще е по-специален за пловдивчанина. "Виолетовите" приемат на стадион "Ивайло" бившия клуб на Какалов - "Ботев" (Пловдив), като играчът се закани да вкара и на "канарчетата".

- Честито, и двата гола бяха много красиви…
- Мерси. И двата гола ги посвещавам на отбора, защото с помощта на момчетата вкарах тези две хубави попадения.

- Каква беше причината за смяната ти?
- Имам болка в коляното, но няма да имам проблеми за следващия мач. Трябва да се бие една инжекция и до сряда ще отшуми, така че няма да имам никакви проблеми.

- Първото полувреме беше по-силното за вас, после домакините натиснаха?
- Необяснимо е за мен. Ние сме по-добрият отбор, с по-опитни футболисти. След като водехме 2:0, този резултат винаги е бил доста коварен. Голът им ни пообърка, но се справихме.

- Идва мач с „Ботев“, по-специален за теб. Какво очакваш?
- Определено е много по-специален за мен. Ние сме отбор, който може да бие всеки и излизаме да ги победим. Какво ще стане – Господ знае.

- Как ще се чувстваш срещу „Ботев“?
- Не знам. Само веднъж съм играл срещу тях. Това ще ми е вторият мач, но дерби. Малко трудно ще ми бъде, но аз съм професионалист и трябва да се раздавам във всеки мач и да помагам на отбора си с каквото мога. Надявам се срещу „Ботев“ да помогна и да излезем крайни победители.

- Мога ли да ти пожелая да се разпишеш и в тяхната врата?
- Може. Един, два, три гола... Колкото мога, ще вкарам.