Консултантът в ЦСКА Люпко Петрович не пожела да коментира назначаването на Георги Дерменджиев за старши треньор на Левски. Двамата имат отлично познанство, тъй като преди години работеха като екип в Литeкс, където освен пробив в евротурнирите, спечелиха и Купата на България. Toгава Дерменджиев беше помощник на Петрович.

"Гошо ми е голям приятел, работили сме заедно и той е добър човек и добър треньор. Аз обаче приключих с Левски. Повече няма да говоря за този клуб. Не ме интересуват. Аз съм в ЦСКА и ще говоря за ЦСКА", каза Петрович пред "Тема Спорт".

Winbet - удвои тръпката от победата! (18+)

Легендарният сърбин коментира и ситуацията с нападателите в ЦСКА след сделката с Рапид (Виена) за Мауридес, която е на финалната права. 

"Мауридес вече не е при нас. Имаме Али Соу и Евандро, които са качествени футболисти и ще ни свършат работа. Евандро е още млад, но притежава потенциала да стане голям играч. Имаме двама нападатели и нямаме нужда да привличаме друг. Ако се случи да попаднем на някой много добър за поста, ще го вземем, в случай, че е възможно. Но, реално погледнато, в момента нямаме намерение да търсим друг. Притежаваме добри футболисти и вярвам, че всичко ще е наред. Можем да вървим наравно с Лудогорец и да се борим за титлата и Купата на България", каза още Петрович.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2019