Изпълнителният директор на "Левски" Иво Тонев изгледа на живо победата с 2:0 над Локомотив (Москва), след като малко преди започването на контролата пристигна при отбора в Кипър. Шефът остана доволен от представянето на тима, докато наставникът Илиан Илиев беше прекалено скромен. Двамата бяха попитани и за ексклузивната новина на БЛИЦ за привличането на Рене Михелич.

"Не коментирам", лаконичен беше Иво Тонев.

"Не искам да коментирам привличането на нов играч, мога да го направя, когато има договор. Питайте ме за мача", каза Илиан Илиев.

"Много съм доволен от показаното на терена. В голяма част от мача се опитвахме да направим това, което тренираме. Колкото и банално да звучи, резултатът не е важен. Както знаете, Влади Гаджев припомни преди няколко дни, че преди време друг от руските грандове Динамо (Москва) бе победен и надигран, но след това бе допусната загуба от ЦСКА на "Герена", която разби сезона. Хубаво е да имаме самочуствие след такава победа. Не е важно колко струва Локомотив (Москва), тъй като все пак не знаем противника в каква част от подготовката се намира", коментира Илиан Илиев.

"В България почти няма отбори, които да играят така атакуващо като днешният ни съперник", добави наставникът на "Левски".

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ



6_1.jpg

5.jpg