Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Тодор Батков отговори на Гриша Ганчев, който в събота нападна "Левски" заради съдийската подкрепа в последно време и дори заяви, че е получил смс от човек от ръководството на "сините", който си признал за "срамна победа" след поредната реферска аванта.

"Всеки отговаря за себе си. Всички знаем какво правеше той и докъде я докара. Не говоря само навремето, а и допреди 2 години. Не става въпрос само за 98-99 г., а говорим и за 2010 и 2011 г. Паметта не е чак толкова къса, хубаво е да престанат тези неща", каза Батков, който днес посети "Герена", разговаря с Иво Тонев, Даниел Боримиров, Николай Митов, както и с футболистите.

По-рано ви съобщихме, че "Левски" поиска отлагане на ключовия за титлата мач с Лудогорец, който е по програма на 18 май, но "сините" искат да бъде на 19-и, тъй като на 15-и имат финал за Купата на България с Берое.

"До края на сезона очаквам много удари под кръста, свързани с борбата за титлата. Говоря за всичко това, на което сме свидетели, откакто аз съм в "Левски". Общо взето фразата "сами срещу всички" важи с пълна сила. Заявявам го най-отговорно. Наясно сме с подводните камъни, но няма как да бъде предвидено всичко. Разполагаме с психологическо предимство пред конкурента ни Лудогорец", продължи адвокатът.

"Играчите бяха премирани още днес за успеха си над ЦСКА. При нас винаги сме ценили старанието и успехите на футболистите си, защото те са и наши такива. На "Лаута" никога не е лесно, но ние отиваме за победа. Виждам, че момчетата са в настроение и са готови да дадат всичко, дано имаме и късмет. Това е важен етап преди двата решаващи мача - този с Берое за Купата и срещу Лудогорец за титлата", каза още Батков.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ