Президентът на БФС Борислав Михайлов организира мощен купон по случай 50-годишния си юбилей. Репортер на БЛИЦ е на събитието в хотел “Кемпински-Зографски”, където около 19 часа започнаха да пристигат гостите. Един от първите обяснимо беше Борислав Михайлов.

Легендарният вратар пристигна за партито облечен в елегантен черен костюм. Придружаваше го жена му Мария Петрова, която също впечатли с красота и стил за събитието.

Михайлов беше любезен и се спря пред насъбралите се репортери, сред които беше и човек на БЛИЦ. Шефът на БФС си пожела националите да се класират на Световното в Бразилия и по този начин да зарадват не само него, а и цяла България. Михайлов също така сподели, че желанието му е един ден да се пенсионира спокойно.

"Благодаря ви, че сте тук. Пожелавам си, а и на всички българи, да се класираме на Световното. Именно заради това основно работим. Българският футбол върви в правилната посока. Вижда се, че националният отбор тръгна нагоре. Дано и клубният футбол го последва", заяви Борислав Михайлов.

"Пожелавам си здраве, щастие... имам прекрасно семейство. Пожелавам си също така да се пенсионирам спокойно", добави с усмивка Михайлов.
ЮРИ СЛАВЧЕВ/БЛИЦ