Синът на пококойния шеф на БФС Иван Славков – Тодор, уважи тържеството на настоящия президент на футболната централа Борилав Михайлов. Славков-младши дойде в компанията на третата жена на Батето - Валя.

Тодор Славков отказа да говори пред медии и влезе с усмивка в залата при празнуващите.

Навършилият 50 години Борислав Михайлов бе вицепрезидент на БФС по времето на Иван Славков, но впоследствие с част от съотборниците си от САЩ’94 свалиха Батето от власт. Бившият вратар оглави българския футбол на 21 октомври 2005 година, а на 30 януари 2009 година бе преизбран.

Освен синът на Иван Славков, на партито на Михайлов присъстваха редица видни личности. Сред ВИП гостите на президента на БФС бяха министър Свилен Нейков, ген. Васил Василев, Иван Вуцов, Йордан Лечков, Емил Костадинов, Тодор Батков, Кирил Домусчиев, Стоян Хранов. От ЦСКА на церемонията присъства изпълнителният директор Георги Илиев–Майкъла.

Синът на Боби Михайлов – Николай, не беше забелязан на купона, въпреки, че се очакваше да присъства. На партито не се появи и Наско Сираков. Възможно е все пак той да е влязъл от друг вход с цел да се скрие от камерите на репортерите, както направиха голяма част от гостите на юбиляря.

Първият вицепрезидент на БФС Йордан Лечков пожела на Михайлов да живее поне още толкова, а министърът на спорта Свилен Нейков го засипа с похвали и пожелания.

Паркингът пред хотел “Кемпински-Зографски” по време на партито бе залят от лъскави автомобили и мощни охранители. На тържеството не бяха допускани журналисти.

3_8.jpg

2.JPG

2_1.JPG

2_2.JPG