Голмайсторът на ЦСКА 1948 Мартин Камбуров реализира хеттрик за убедителния домакински успех над Ботев (Пловдив) с 5:0 в мач от осмия кръг на efbet Лига, а след срещата коментира, че вече е приключил с националния тим и няма никакво намерение отново да играе за България.

"Играхме по-добре през целия мач, до дузпата мачът беше равностоен, след това ние малко заиграхме със самочувствие. В Ботев има сериозни имена, целият ни отбор игра на висота. Надявам се да подобряваме играта, със сигурност ще имаме и лоши моменти, но трябва да бъдем постоянни, няма всеки мач да реализираме по пет гола. Най-важното е да играем добре, с добрата игра ще дойдат головете, целта е да помагам и на младите играчи, нямаме бърза работа. Всеки, който е играл футбол знае, че се бие трудно дузпа. Със сигурност срещу Ботев (Пловдив) головете са плюс, но не деля съперниците", сподели Камбуров след победата.

"Темата национален отбор отдавна съм я приключил, не искам и да я коментирам, в паузата ще продължим тренировките", добави нападателят, който има вече 242 гола в елита.