Голмайсторът на Локо (Сф) Мартин Камбуров бе доволен, но както винаги се изказа спокойно след победа на тима. “Железничарите” спечелиха дербито в “Надежда” с 2:0.

"Откакто съм в Локомотив (София) имаме 5 победи и 1 равенство срещу Левски. Ясно е, че играем силно срещу Левски. Всички, които взеха участие в мача, се справиха много добре. Резултатът е нормален, дори можехме да вкараме и още голове, но най-важни са трите точки. Повечето положения бяха за нас. Хубаво е, че с Левски, ЦСКА и Литекс се получават хубави мачове, те играят футбол и за това така става”, заяви Камбуров.

"Няма как да вкарвам всеки път на Левски, но момчетата се справиха отлично. Перфектна игра на Савич и Ваня в защита, не им дадоха да стигнат до вратата. Не мислим за титлата, а за третото място. Очаквахме по-силна съпротива от страна на Левски, заради мача със Славия, но това е футболът. По-чистите положения бяха за нас и можехме да победим и с повече. Това беше най-добрият ни мач от началото на пролетта. Гледаме да влезем в тройката. Ако го направим, ще  бъде перфектно", допълни голаджията./БЛИЦ