ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА!

Мартин Камбуров отвърна на изказването на Лудогорец. От клуба разпространиха декларация преди няколко дни, с която заявиха, че нямат никакъв интерес към нападателя и слуховете за негов евентуален трансфер в Разград целят да му повишат цената.

“Искам да отбележа, че не съм преговарял с Лудогорец. Четох, че съм си вдигал цената с информациите, че са ме търсили. Само ще напомня, че когато аз играех в България и вкарвах голове, те все още не съществуваха“, каза Камбуров, които бе гост в Актуално студио Дерби.

Футболистът призна че е водил преговори единствено с Локо Пд, но има запитвания и от други български отбори. “На 90% ще остана да играя в България. Разговарях с президента на Локомотив Веселин Марешки, имаме някои различия, но ще продължим преговорите. Шансовете са 50/50. Ще бъда щастлив, ако отново заиграя в Локомотив. Ако се запази гръбнакът - Котев, Златински, Дани Георгиев и аз, може да се получи добър отбор“, каза още Камбуров.

Игралият за последно в Китай нападател каза, че най-големият проблем в България са мениджърите: „Няма мениджъри и това е голям проблем. Таланти има, но мениджърите са трагедия. Ще направя сравнение между нашите и сръбските агенти, които са на светлинни години. В Китай, когато си тръгнат двама сърби, на тяхно място идват още петима. Моят мениджър ли?! Аз сам съм си мениджър.“

Футболистът призна, че не е разговарял с Иво Тонев за евентуално преминаване в “Левски”. “С Иво Тонев сме приятели, може да излизаме на кафе, но за футбол и мое преминаване в “Левски” не сме говорили. До този момент два пъти е имало реални разговори между “Левски” и мен. Вторият път се бях разбрал с Георги Иванов за личните си условия, но Николай Гигов поиска трансферна сума, а “Левски” не искаше да плаща и това бе всичко“, завърши Камбуров./БЛИЦ

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА