Легендарният Христо Бонев даде специална пресконференция днес на стадион “Локомотив”, за да разясни бъдещето на Мартин Камбуров. Както е известно, нападателят се прибра от Китай, където игра в Далиен. Първи преговори с него започнаха от бившия му клуб Локомотив (Пловдив), но в последните дни интерес проявяват Лудогорец и Литекс.

“В понеделник първи разговарях с Мартин Камбуров, който кацна от Китай в София. Заради публиката и Локомотив той иска да се завърне на Лаута. След срещата ни с него, аз информирах г-н Марешки, Стефан Генов и всички момчета в отбора. След това г-н Марешки и Камбуров започнаха преговори за финансовата част, която не е наша работа”, коментира Христо Бонев.

“Вчера отново разговарях с Мартин по телефона. Каза ми, че има някакви проблеми с китайския Далиен и ще изчака може би до 15 декември и тогава ще даде окончателен отговор. Аз поддържам постоянно връзка с него, мисля, че финансовите неща са изгладени и чакаме с нетърпение той да се върне в Локомотив и да помогне. За мен ще бъде голяма успех, ако Мартин откаже на Домусчиев и Гриша Ганчев и се завърне отново в Локомотив“, завърши легендата./БЛИЦ

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА