Звездата на Локомотив (Пд) Мартин Камбуров коментира победата над Пирин с 2:1. Голмайсторът се закани на съдиите. "Искрено искаме да победим Славия, но Монтана вчера с право се оплакват от съдиите. Венци (Стефанов - б.р) влиза, чуваше се в коридорите как говореше на съдиите. Видя се и вчера как свиреха съдиите и се надявам съдийство да бъде добро. И тук с "Левски" ни отмениха чист гол, не искам да идват съдии и да ни се подиграват, заяви Камбуров.

- По-важно е тия три точки малко да ни вдъхнат самочувствие и спокойствие. Сега е моментът, за да направим една-две победи поред и да влезем в средата на класирането и да играем по-спокойно. В предишните мачове получавахме гол от първо, второ положение и ни се объркваше рано мача, но днес вкарахме два гола и почти затворихме мача до края. Хубаво е, че вкарах, предишните мачове подавах, но не взехме точки."

Ветеранът бе запитан и какво мисли за плакат на стадиона, гласящ "Лаута не е "Галакси"". "Феновете си имат право, аз също ходя по нощни заведения, но знам кога и как да ходя", отсече звездата.


"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015