Нападателят на Берое Мартин Камбуров обяви, че обмисля решението да сложи край на славната си професионална кариера в края на настоящия сезон. 39-годишният футболист, родом от Свиленград, беше отличен с приза Играч на мача след победата с 3:0 над Дунав. Камбуров откри резултата за Берое в срещата с Русе, което е негов 226-ти гол в елита. 

Лидерът в класацията Петър Жеков е с 253 продължава, като звездата на Берое призна, че е почти невъзможно да го задмине.

"Първото полувреме беше равностойно. Двете поредни загуби в предишните мачове ни тежаха. През втората част бяхме по-добри и заслужено победихме“, каза Камбуров пред Диема Спорт.

"Хората, които разбират от футбол, знаят колко добро е постижението ми за голове. Трудно е да задмина Петър Жеков, годините ме притискат. Може би лятото ще е краят за мен", каза звездата на Берое.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

„Обмислял съм го като решение. Ако виждам, че ми тежи, може и да прекратя кариерата си. Сега говоря под емоции, така че все още няма нищо окончателно, времето ще покаже", добави Камбуров.

Той говори и за предстоящото домакинство на Левски в следващия кръг - "Имам най-много голове срещу Левски в историята, така че определено ги познавам добре. Миналият път ме подцениха, сега вероятно ще подходят по-сериозно. Шегувам се, разбира се. Срещу ЦСКА и Левски винаги се играе трудно, но те определено ще имат едно на ум.". 

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020