Кандидатът за кмет на Видин от ГЕРБ Владимир Тошев ще се срещне с футболистите на Бдин тази вечер, разбра БЛИЦ. Ще присъстват и представители на бизнеса, общински съветници и фенове.

Решението на Управителния съвет на ОФК Бдин е било да се поканят двамата кандидати, които достигнаха до балотаж на изборите за кмет на Видин, за да се внесе яснота относно бъдещето на футболния клуб относно неговото финансиране. На поканата обаче отреагирал само Владимир Тошев. Той ще направи всичко възможно да убеди играчите да пътуват за Банско.

Селекцията на Альоша Андонов трябва да играе с тима от зимния курорт в петък от 14:30 часа в мач от 10-ия кръг на Западната "Б" група. БЛИЦ вече на няколко пъти ви информира, че футболистите на Бдин цяла есен ритат без пари, но въпреки това са на върха в класирането. На играчите обаче им писна и поставиха ултиматум, че ако не получат пари, няма да пътуват за Банско.

Избраниците на Альоша Андонов бойкотираха и гостуването на Тунджа (Ямбол) за Купата на България през миналата седмица. Поради тази причина Бдин се яви с юношите си и загуби с катастрофалното 0:7 и отпадна от надпреварата за държавния трофей.