Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Оттеглилият се от Локомотив (Пловдив) Коко Динев бързо получи покана и в Благоевград обявиха, че го очакват да поеме контрола над Пирин.

Изтормозените фенове на "орлетата", които трябваше да преживеят в последните 6-7 години фалита на любимия си клуб и заточението му в селските групи, се надяват Динев да им подаде ръка.

Благоевградски ултраси инициират покана към бизнесмена и желаят именно той да спаси футболната марка на областта и да я върне на полагащото й се място на футболната карта на България.

Както е известно, Пирин беше изхвърлен от "А" група миналото лято поради липса на лиценз и през есента започна участието си в четвърта дивизия - "А" окръжна група. Тази зима обаче "орлетата" се обединиха с Перун (Кресна) и играха в Югозападната "В" група с техния лиценз. Конкурентът Пирин (Разлог) обаче надделя за първото място и завърши с 4 точки повече от Пирин (Бл). Сега пред благоевградския клуб има вариант да влезе в "Б" група заради оттеглянето на Бдин (Видин) и Спортист (Своге), но дали това ще се случи БФС ще реши до няколко дни.