Звездите от Англия продължават с номерата, след като от няколко часа са в София. България приема Рууни и компания на 2 септември (петък) от 21:15 часа в европейска квалификация на Националния стадион “Васил Левски”.

Селекционерът на Англия Фабио Капело отговори точно на три въпроса на български журналисти. Гостите предварително обявиха, че първо въпроси ще задават медиите от Англия, а след това и българските им колеги. Няколко минути италианският спец отговаря на журналистите от Острова, след което дойде редът и на нашите да питат Капело. Времето им обаче изтече за 2-3 минути, в които Дон Фабио отговори на 3 въпроса. В тях той пусна обичайните клишета за уважение към съперника и Лотар Матеус, както и за това, че Англия излиза за победа.

“Очаква ни труден мач. България играе много добре, опитва да вкарва от всяка възможност. Не трябва да допускаме да ни вкарат гол. Уважавам всеки съперник, уважавам Лотар Матеус, но вярвам в отбора си и никога не излизам с мисълта за загуба, дори и за равен резултат”, заяви набързо Капело и отпраши към тренировката на Националния стадион “Васил Левски”.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ