Един от най-добрите треньори в света Фабио Капело зарадва дванадесет български деца на възраст от 7 до 14 години с импровизирана тренировка в центъра на София. Събитието бе организирано от родна банка и „Спортс Мениджмънт България”. Тренировката се състоя под козирката на централния офис на банката на прощад „Света неделя”.

Игрището, на което се проведе тренировката, беше умален вариант на съоръженията за стрийт футбол, на които се играят световните първенства за бездомни хора. Децата, които се учеха да изпълняват наказателни удари пред погледа на Фабио Капело, бяха изключително щастливи, че успяха за няколко минути да се докоснат до популярния специалист, който в момента е селекционер на националния отбор на Русия. След края на събитието всички участници в него си направиха снимки за за спомен с 67-годишния италиански треньор, след което той отиде на Националния стадион „Васил Левски”. Там той се настани до Кирил Домусчиев и гледа срещата от Лига Европа между Лудогорец и Валенсия, спечелена от испанците с 3:0.

Преди началото на тренировката с децата Фабио Капело даде автографи за своите почитатели в България. В рамките на това представяне той получи като подарък фланелка на ФК Танг Ра от президента на клуба Виктор Кирков.