Треньорът на Банско и бивш капитан на ЦСКА Борис Галчев изригна срещу съдийството след загубата на тима му от втория отбор на Хебър с 1:2. Двубоят на стадион "Свети Петър" в зимния курорт беше от 32-ия кръг на Югозападната трета лига.

"Поредна среща, в която нашия отбор беше брутално отрязан. БФС, да знаете, че това няма да продължава така. Ще вземеме мерки спрямо „господата във жълто“. Какво ви очаква, и вие не знаете“, закани се Галчев с публикация във "Фейсбук".

"Не ги очаква нищо хубаво тия подмазвачи и доносници. Истината е, че не знаят с кого се захващат. Тази бригадка ,,мяу мяу” са пълни ментета, толкова си могат", добави бившият капитан на ЦСКА.

Попадението за Банско срещу Хебър II вкара Костадин Василев. Рефер на мача беше Антонио Антов от Кюстендил.  

"Изненадващият резултат дойде след спорните отсъждания на съдията и незачетен редовен гол на банскалии", написаха от тима на Галчев, който е на 12-ото място в Югозападната трета лига. Хебър II е в зоната на изпадащите.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 
 
Припомняме, че вчера от съдийството проплака и Велислав Вуцов. Треньорът на Янтра (Габрово) дори призова за бой със сопи и тояги над служителя на футболната централа Георги Йорданов. "За Чичо Гошо от Габрово ще напиша роман. Питай го него защо габровец вреди на Янтра. Той е човекът, касапницата идва от него", изригна Вуцов. 

Вили Вуцов побесня: Безобразие! Пълна простотия! Глупости на търкалета!

Президент на БФС Георги Иванов анонсира вчера предстоящи промени в родното съдийствo, a на 8 май от 11 часа в Бояна предстои среща на новото ръководство на централата с представители на клубовете от Еfbet Лига и Втора лига.