Капитанът на Локомотив (София) Кристиян Добрев беше крайно афектиран след загубата с 0:1 от Литекс. "Оранжевите" се добраха до успеха срещу "железничарите" не без помощта на съдията Ангел Ангелов. В 85-ата минута Дока реализира, но преди това Момчил Цветанов задържа за фланелката Иво Иванов, който гонеше насочената към бразилеца топка.

"1:0 за съдията, няма какво да коментираме", заяви ядосаният Добрев след края на двубоя.

"Естествено, че ще има скандали, след като момчето, което трябва да реши мачовете, е съдията. Така се получава. Първото полувреме имаше 1000-процентова дузпа за нас - Занев се качи на гърба на Цецко (б.р. - Цветан Генков). След това при гола имаше симулация, картон и т.н. Съдиите обезсмислят труда на нас, футболистите. Ето такива момченца, като рефера днес, са напаст за българския футбол. За мен той опорочава вече стотен мач и не може да се продължава така. Трябва да има санкции", категоричен бе опитният защитник.

"Вместо да коментираме футбол, се занимаваме с грешките на някакви момченца. Изобщо не искам да го коментирам. За мен той не може да свири. Не го знам на кого е син или дъщеря. С протекции съдия не може да се стане", категоричен бе Кристиян Добрев.  /БЛИЦ