Локомотив (София) показа уважение към един от най-верните си фенове, който е в затруднено положение. Капитанът на отбора Валентин Николов посети Иван Димитров в дома му и го заразва с фланелка на любимия му тим.
 
Съобщението от страницата на клуба във "Фейсбук":
 
"Скъпи локомотивци,
 
капитанът на отбора Валентин Николов посети един от най-верните привърженици на клуба Иван Димитров - бай Иван Пощата. 

Всички, свързани с Локомотив, сме срещали усмихнатия бай Иван, човек посещавал мачовете на отбора повече от 60 години, обикалял България и Европа за "червено-черната" идея. 
 
Той в момента няма възможност да се придвижва самостоятелно, но не изпуска мач на любимия отбор по телевизията. Духът и умът му не го предават и той продължава да се вълнува и интересува от всичко свързано с Локомотив. Вальо му подари екип, подписан от всички футболисти на представителния тим, а по усмивката му разбрахме колко много значеше това за него. 
 
Надяваме се всички привърженици с дълголетието на бай Иван да служат за пример на младото поколение, а клуб и фенове от всички възрасти да сме едно цяло и да се уважаваме. Всички в "Локомотив" пожелаваме на Бай Иван да бъде силен и да го видим скоро на стадиона".

efbet Лига - сезон 2024/2025