Капитанът на младежкия ни национален отбор Владимир Николов даде любопитно интервю в компанията на съотборника си Силвестър Джаспър за предаването "Домът на футбола" по Диема Спорт. Утре от 19:45 часа селекцията на Александър Димитров приема Нидерландия в евроквалификация на стадион "Славия", а на 29 март гостува на Уелс.
 
"Със Силвестър бяхме в една стая на миналия лагер, когато беше дебютант (б.р. - сега Влади е в стая с Борислав Станков-Слави). Явно съм свършил добра работа щом той се е почувствал добре. Все пак съм и капитан на отбора. Освен да тренираш добре, трябва и да се социализираш", обясни Влади Николов, който в момента играе за австрийския Адмира Вакер.

Ексклузивно в БЛИЦ TV! Българският суперталант, когото вече сравняват с Бербатов ВИДЕО
 
"От две години живея извън България и затова говоря много по телефона - със семейството ми, с приятелката и с приятели. Така не ми тежи, че съм сам в чужбина. Вечер обичам да играя на ФИФА, а и това ми помага да се забавлявам и отпускам", каза Николов.

БЛИЦ TV: ЗАЩО? Талантливи български футболисти стават бармани, сервитьори и спасители ВИДЕО
 
"Предстоят ни две много важни срещи и се надявам да покажем добра игра и позитивни резултати. Това ще ни помогне да тръгнем в добра посока. Нидерландия е световна сила, но това не значи, че ще излезем и ще им дадем победата без борба. Горд съм да играя за България, както и изключително щастлив. Още повече, че малко момчета имат тази възможност. В България симпатизирам на ЦСКА заради родителите ми, които са бивши спортисти на този клуб. Иначе съм фен на Реал (Мадрид)", добави капитанът на младежкия ни национален отбор.