Капитанът на Пирин (Благоевград) Веселин Стойков се съгласи да изложи мотивите на футболистите, които бойкотираха сутрешната тренировка заради финансовата криза, обхванала отбора.

"Причината за бойкота ни не е от вчера и е ясна на всички. Имаме да получаваме доста пари и чашата на търпението преля. Не мога да ви кажа точно колко пари имаме да взимаме, но не са малко. Имаме да взимаме половинки от заплати, премии и още много, много... Откакто г-н Наков стана собственик на отбора, сме взели пари два пъти. Ще се съберем утре, за да решим какво ще правим. Мисля, че положението сега е много по-лошо, отколкото беше дори и по времето на Методи Калъмбов", коментира пред е-79 Веселин Стойков.

Вторият капитан на "орлетата" Радослав Митревски също говори пред медиите: "Положението наистина е много тежко и не може повече да продължаваме така. Събрахме се всички футболисти и решихме да предприемем тези действия. Много е трудно да се играе при такива условия. Мисля, че мачът с Берое е под сериозна въпросителна", коментира Радослав Митревски. /БЛИЦ