"Ботев" (Пловдив) не е заслужавал да загуби от Лудогорец. На това мнение е капитанът на "канарчетата" Йордан Христов, който похвали новия треньор на тима Николай Костов след поражението с 0:1 от шампионите.

„Резултатът не е справедлив. Не мисля, че имаха някакви положения, където са ни надиграли. Може би първото стояха по-добре. Мисля, че равният бе реалният резултат днес. Кешеру имаше една ситуация, но трябва да гледаме нас. Днешният мач като чисти голови положения не успяхме да стигнем, което не е добре, но опитахме, търсехме до последно, но не успяхме за съжаление", коментира Христов пред Диема Спорт.

Относно работата с новия треньор Николай Костов, Христов отговори: „Трябваше да започнем първо с организацията на отбора, в момента работим върху това. Важно е да си оправим двора, след това да строим къщата. Последните 3 мача новият треньор вкара неговите изисквания, гледаме да слушаме и да изпълняваме, показваме някакво израстване."

„Мога само хубави думи да кажа, дойде, каза какви изисквания има и това е нашата работа да изпълняваме. Когато ги изпълняваш си на терена, когато не ги изпълняваш не си", допълни Йордан Христов.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016