"Левски" допусна загуба във финала за Купата на България от Черно море с 1:2 след продължения. "Сините" бяха на минути от трофея, но допуснаха изравняване чрез Бакари в 92-ата минута. Курьор попари "сините" с гол за 2:1 в 119-ата минута.

"Нелепо е да получим гол в последните минути. Явно има нещо, което пречи да вземем някакъв трофей, но все още не мога да разбера какво. Не бих казал страх, но имаше по-голямо напрежение. Говорихме си и преди мача да не играем еуфорично, а това, което играехме до момента. В действителност обаче не се получи", заяви Гаджев.

"Опитахме се от нищо да направим нещо, бяхме много близо, за съжаление се случи друго. Не заслужавахме загубата предвид всичко, което изтърпяхме през последните месеци. Изложихме се тотално. Стадионът беше пълен с наши фенове, отчаянието в мен е огромно".

"Нямам идея, имаме собственик, той да каже какво ще се случва от тук нататък. Тази година опитахме от нищо да направим нещо. Дано нещата в клуба се оправят. Ще се сменя ли собствеността...не знам, но клубът не може да бъде в това състояние", завърши капитанът на "моряците"./БЛИЦ