Капитанът на "Левски" Пламен Илиев беше разочарован след мача на стадион "Тича", завършил 1:1. От лагера на Черно море бурно протестираха, че той е играл с ръка извън наказателното си поле при ситуацията в 68-ата минута, когато Мирослав Манолов се озова сам срещу него. Стражът на "сините" обаче категорично отрече да е бил извън пределите на наказателното си поле и защити решението на Ивайло Стоянов.

"Очаквахме такъв тежък мач с Черно море. И двата отбора загубиха точки днес. Имаше повече битка на терена, отколкото футбол. Не искам да коментирам дали Михелич е бил в засада при гола. За моето положение мога да кажа, че бях в пределите на наказателното поле, когато играх с ръка", защити се Илиев, който в днешната среща изведе "Левски" с капитанската лента при отсъствието на Владимир Гаджев и Станислав Ангелов.

"Не трябва да разчитаме на другите да грешат. Трябва да побеждаваме във всеки мач и да сме спокойни. Не е това начинът, по който трябва да изглежда "Левски". Разбира се, че има напрежение при нас, но това е нормално за клуб като "Левски". Едва сега вече започваме да мислим за реванша с Литекс. В Ловеч определено ни чака пореден тежък мач", добави националният вратар.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ