Капитанът на ЦСКА Петър Занев бе доста разочарован, че тимът не е успял да победи Локомотив (Пловдив). Бранителят е на мнение, че “смърфовете” са играли прекалено дефанзивно и е имал чувството, че “червените” са играли срещу тим, който се бори да не изпадне. Освен това Занев не е доволен, че играта е била силно накъсвана от главния съдия.

“Опитахме се да спечелим мача, но ни липсваше последният пас. До наказателното поле добре развивахме атаките си, но после не успявахме. Като поведение и характер на отбора бяхме добре. С изключение на едно подхлъзване нямаха удар към вратата. Мисля, че доминирахме. Много накъсване на играта имаше.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Явно има нови правила от ФИФА - ако някой викне “ох” или “ах”, трябва да се дава фаул. Постоянно седем човека бяха пред техния пеналт. Не успяхме да намерим верния ритъм, за да ги пробием.

Локомотив (Пловдив) не видяхме да създават ситуации. Имаха ли атака изобщо? Аз имах чувството, че играем с някакъв изпадащ отбор. Нали уж се борят за шампиони”, каза ядосаният Занев.