Капитанът на ЦСКА Петър Занев говори пред медиите при завръщането на отбора от лагера в Марбея. Той призна, че резултатите от контролите в Испания не са удовлетворяващи, но изрази задоволство от свършената работа.

"Резултатите от контролите не са приятни. За един отбор е важно да побеждава, за да има самочувствие и да вярва в собствените си сили. Положителното от тези загуби е, че можем да видим слабостите си. Да се надяваме, че наистина ще си извадим поуките. Нямаме право на повече грешки. Трябва да започнем да побеждаваме", обяви Занев.

"Не е приятно, когато не вкарваш. Когато получиш 2-3 гола, ти трябва да реализираш четири. Има върху какво да работим. Не мога да кажа, че заради класата на съперниците допуснахме тези попадения. Във всеки мач излизахме с различен състав. Все пак за това са контролите, за да се види нивото и формата на всеки един футболист. Така треньорът може да направи изводи и на кои играчи да разчита", допълни 34-годишният ляв бек.

"Разбира се, че мислим за мача с Левски. Целенасочено ние се готвим за мача. Не сме се пазили от към натоварвания. Като цяло мислите ни са настроени за този мач. Аз съм сигурен, че ще победим. Не мога да ви кажа дали Левски е по-силен. Знам работата на Петър Хубчев. Знам, че е добър треньор. Очаквам да се получи един интересен мач. Ще ни е трудно, но аз вярвам в нашия отбор", завърши капитанът на ЦСКА.

БЛИЦ представя: Зимна подготовка 2020
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020