„В Благоевград съм. Като всички хора съм вкъщи. Не съм от най-страхливите, които си заравят главата под юргана, но същевременно спазвам всички указания и много добре си давам сметка, че проблемът с коронавируса е сериозен“, коментира пред БЛИЦ капитанът на ЦСКА Петър Занев.

„За нас спортистите, които сме свикнали на натоварване, не е хубаво да водим заседнал начин на живот. Организмът ще изпадне в шок, ако лежиш по цял ден. Затова поддържаме форма – кой вкъщи, кой навън. Аз имам маршрут и тичам в гората. Разбира се, правя го сам – няма абсолютно никакви хора с мен и около мен.

Winbet - победата е емоция! (18+)

На публични места излизам с маска. Когато съм вкъщи, доскоро гледах редовно телевизия. Но, честно казано, вече избягвам. Оттам идват предимно негативни новини и така се засилва психозата. Да, това не се прави умишлено, напротив – уведомяват ни за случващото се. Като се чувам обаче с приятели, усещам във всеки притеснение.

Хубавото е, че държавата взе превантивни мерки и ако всички бъдем сериозни, пандемията ще свърши.

Всеки от нас в ЦСКА тренира по специална програма от вкъщи. Имаме тренировки по скайп.

Нямам идея кога ще се поднови първенството, но едва ли ще е по-рано от края на май или началото на юни. Пожелавам на всички да се пазят, да не изпадат в паника и да са здрави“, добави Занев.
ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА - ТУК!