Капитанът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски говори след равенството 0:0 с Динамо (Киев). Защитникът заяви, че не се намира в най-добрата си форма, като добави, че отборът не е готов за подобна преса като тази, която украинският отбор е упражнявал.

"Не бих казал, че се представихме впечатляващо. Личи си, че сме в подготвителен период. Тежки сме, изморени. Получи се един равностоен мач. Още съм далеч от формата, в която искам да бъда, но работим достатъчно. Искам да бъда здрав и да започна да играя, това е най-важното", заяви Чорбаджийски.

"Не сме напълно подготвени за такава преса, защото в България само един или два клуба, които играят така. Днес ни атакуваха с двама нападатели. Първият лагер бе по-скоро кондиционен. Сега наблягаме върху техническите показатели. Това са приятелски мачове и в такива мачове трябва да се изпробват различни неща. Колкото и банално да звучи, в един отбор е най-хубавото нещо да има конкуренция. Искам само да бъда здрав. От там нататък нищо не ме притеснява", каза още бранителят на ЦСКА.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ - ТРАНСФЕРИ И ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018