Странни действия в социалната мрежа Фейсбук се наблюдават от страна на турския мениджър Дениз Кизилоз. Докато повечето отбори и агенти опитват всячески да скрият сделките, които се готвят да направят, то Кизилос от няколко часа не спира да разпространява информация и документи във връзка с предстоящ трансфер на защитника на ЦСКА и националния отбор Божидар Чорбаджийски.

Кизилоз първо изкара документ, на който се вижда оторизация за продажба на бранителя в Турция до края на месец януари. Тя обаче е на името на сръбския мениджър Марко Крайсник. Към документа турчинът пише:

"Президентът на Трабзонспор предложи 1,2 милиона евро за този играч на ЦСКА. От клуба отвърнаха, че искат 2 милиона евро. Днес ми казаха да предложа 1,5 милиона евро или да преговарям с друг турски клуб за продажба до края на месеца".

По-късно Кизилоз публикува във Фейсбук снимка на Чорбаджийски с профила му в Трансфермаркт, а към фотоса написа: "Получих право да представям Чорбаджийски в Турция". След това дори е оставил телефон и мейл за контакт.

В коментарите пък пояснява, че трябва да осъществи трансфер до края на месеца.

Интересното е, че под публикацията се включва друг човек, който обяснява на Кизилоз, че Трабзонспор никога няма да купи играч чрез него.




ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ - ТРАНСФЕРИ И ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018