Капитанът на националния отбор Ивелин Попов съжаляваше за пропуснатата победа срещу Италия. "Трикольорите" надиграха "Скуадра адзура" в първата световна квалификация, която завърши при резултат 2:2.

„С оглед и на първото полувреме имахме положения, второто още, Италия трябва да е по-доволна от този резултат. Жалко, че ги изпуснахме. Имаме програма, изпълняваме я, работим си. Сега след този хубав мач трябва във вторник да победим Армения и тръгваме нагоре. Ние трябваше да си вкараме положенията, имаше леки подпирания, но трябва да съжаляваме за тези пропуски. Надявам се постепенно да правим малки стъпки, но да са нагоре. След мача с Кипър направих едно грешно изказване. Разбирам, че сгреших, и се надявам да започнат да идват повече хора, за да ни гледат“, заяви Попов.

Нападателят на Кубан визира думите си след успеха над Кипър с 1:0 в контролата на 15 август. Тогава Ивелин заяви, че не чувства никаква вина, че на мачовете има обидно малко публика. “Не е потискащо. Колкото преценяват, толкова да идват. Като преценят, да идват, ако не – не, няма да се молим на никого. И да ни псуват, и да не ни псуват, не им обръщаме внимание.”